Handelsbetingelser

Personlige oplysninger

Når du foretager et køb Ae Studio ApS registrerer vi dig som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Dette har til formål, at vi kan levere varen til dig. Vi registrerer ikke yderligere personfølsomme oplysninger, og oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Bestilling

Alle varer er angivet i dkk og er inkl. 25% moms og inkl. alle afgifter, told m.m. Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Du er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer. Alle varer afsendes i løbet af 2-5 hverdage.

Betaling

Betaling kan ske med Visa Dankort, Mastercard, Visa Electron, og PayPal. Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Ae Studio eller andre har mulighed for at læse disse data. Beløbet for de købte varer trækkes først når varerne sendes fra Ae Studio.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Forsendelse og levering i danmark

Din bestilling leveres normalt inden for 4-6 hverdage i Danmark. Skulle det ske at din bestilling er forsinket, vil du få besked på e-mail. Fragt og ekspeditionsomkostninger er gratis ved køb over 399 kr. (inkl. moms) Under 400 kr er fragt og ekspeditionsomkostninger i henhold til gældende priser hos  GLS.

Forsendelse til udlandet

Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af UPS/GLS.

Salg til lande udenfor Danmark. Ae Studio har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra Ae Studio. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.

Fragtomkostningerne varierer fra land til land. De pågældende priser vil fremgå i check-out, når du lægger din ordre. Hvis du er i tvivl om fragtomkostningen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på hello@aestudio.dk. Din bestilling leveres normalt inden for 3-14 hverdage for resten af verden.
 Alle bestillinger pakkes forsvarligt ind og sendes med UPS/GLS.

Ikke afhentede pakker

Pakker der ikke afhentes inden for 14 dage i kundens ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til Ae Studio.
At lade pakken være uafhentet retur betragtes IKKE som en fortrydelse af købet, førend kunden har kontaktet Ae Studio pr. mail. I tilfælde af fortrydelse af købet afholdes udgifter til returnering af uafhentede pakker af kunden. Ønsker du varen fremsendt på ny koster det gældende fragtsats.

Fortrydelses- og returret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer med posten, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

En ny forbrugerlovgivning giver dig som forbruger mulighed for at fortryde dit køb efter brug af varen. Dog med det forbehold, at du som forbruger hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen end hvad der er nødvendigt for at prøve den på almindelig vis, som du som forbruger kan i en fysisk butik. Du kan naturligvis pakke varen ud og prøve den. I så fald er varens værdi naturligvis ikke forringet. Mærker/tags + eventuel original emballage anses som en del af varen og derved varens værdi. En eventuel værdiforringelse vurderes alene af www.aestudio.dk.

For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du utvetydigt give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Dette gøres pr. brev eller pr. email til hello@aestudio.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Fra at du utvetydigt har meddelt os, at du ønsker at returnere din ordre, har du 14 dage til at sende pakken retur til os.

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, og utvetydigt giver os besked herom indenfor 14 dage efter at du har modtaget din pakke, bedes du skrive begrundelse for returnering og vedlægge en kopi af din faktura sammen med de returnerede varer, samt sende os din ordre retur senest 14 dage efter at du utvetydigt har meddelt os, at du ønsker at returnere. Det er ikke nok bare, at levere varen tilbage eller nægte at modtage den. Når vi har modtaget varen, og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt tilbageføre købsbeløbet/varens værdi til din konto. Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales senest inden der er gået 14 dage fra at du utvetydigt har meddelt, at du ønsker at returnere varen.

Vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varerne. Bemærk! Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Det gør vi udelukkende for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Du kan også sende varen tilbage til afsender som følger:

Ae Studio ApS
Kildedalsvej 7
3460 Birkerød

Reklamationsret

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Du skal reklamere indenfor 14 dage efter at du har konstateret fejlen/manglen.

Ae Studio ApS
Kildedalsvej 7
3460 Birkerød
CVR/SE 39775352