OM

Ae Studio

Ae Studio er en dansk designvirksomhed fra 2018.

Vi er tre stiftere, Mai, Sarah og Ellen, som alle er gået ind i virksomheden med drømmen om at skabe accessories og design, der kan noget andet end dét vores dygtige konkurrenter har skabt før os. Vi har drømt om at lave et koncept, som kan tilpasses og sammensættes alt efter lejlighed, outfit og humør. Baseret på de drømme, blev vores første kollektion, Ae Collection skabt; en kollektion af øreringe, som kan sammensættes på kryds og tværs.

“Vores ønske er at skabe smykkekollektioner, hvor man selv kan sammensætte egne smykkekompositioner. Det håber vi betyder, at smykkerne får en længere levetid og at man med få dele har et større udvalg af muligheder, der passer til enhver stil – og enhver lejlighed.” Sarah, stifter og indehaver. 

Med vores designs har vi erfaret at vi rammer et blandt segment af verdens piger, kvinder, mænd og drenge. Nogen skaber enkle, minimalistiske looks mens andre sammensætter vores styles til at give kant eller lege med materialerne og symmetrien. Det er netop dét, der er kernen bag vores idé. Vores kunder kan sammensætte vores designs sådan som det passer til lige netop dem.

“En detalje jeg selv er vild med, er hvordan alle vores forstykker i sig selv kan fremstå enkle. For mig betyder det, at hvis lejligheden kræver et mere dæmpet look, så tager jeg kun forstykkerne på og lader bagstykkerne blive i tasken. Så kan jeg altid finde dem frem så snart der er plads til – eller brug for – mere peps! Det giver så mange fine muligheder, med ganske få styk” Ellen, stifter og indehaver. 

Vores filosofi

Vores rødder er plantet solidt i arkitekturens verden og deraf udspringer vores minimalistiske, grafiske formsprog og tredimensionelle univers. Vi inspireres af den arkitektur vi er omringet af, den vi besøger ude i verden og den vi selv er med til at skabe i vores hverdag.

Vores filosofi er, at vi skal nytænke måden vi bruger formerne på. Vi kan ikke nytænke cirklen, den retvinklede trekant eller det harmoniske i parallelle linjer – men vi kan nytænke, hvordan formerne bliver til noget smukt vi kan bære. Dernæst at det også vigtigt for os, at formerne komplementerer hinanden, derfor er alle vores styles – både for- og bagstykker – designet til at kunne sammensættes.

Mød kvinderne bag Ae Studio

Mai er uddannet arkitekt fra KADK i 2016. Udover hendes passion for Ae Studio, så arbejder hun med arkitektur til hverdag, hvor hun skitserer og projekterer bygninger rundt i Danmark. Mai har blandt andet hentet inspiration fra sit seneste eventyr i Amsterdam, hvor hun boede og arbejdede som arkitekt i 3 år.

 

Sarah er også uddannet arkitekt. Hun blev færdig med sit speciale i lys og interiør 2016, hvor hun arbejdede med arkitektur i den mindre skala. Udover hendes tid på KADK har hun også læst mode på designskolen i Milano. Sarah beskæftiger sig til hverdag i krydsfeltet mellem arkitektur, kunst og design og arbejder blandt andet med design af interiør og showrooms, scenekunst og underviser nye spirrende arkitekter på KADK. Og vigtigst; så designer og videreudvikler hun på Ae Studios produkter. Blandt andet skal Sarah selv giftes til sommer; så mon ikke snart der kommer en serie fra os som egner sig til lige netop dét…

 

Ellens interesse for design kommer til gengæld ikke direkte fra KADK. Ellen er uddannet Cand. Merc. fra CBS og bidrager med sin erfaringer inden for økonomi og forretningsplanlægning. Og så sætter hun drøn stor pris på lækre accessories.